LaatsteNieuwsberichten2019

Binnen 10 dagen na de openstelling hebben wij de inschrijving, al weer moeten sluiten. 165 equipes hebben ingeschreven!! Uitzetter Martin Roosenboom heeft onlangs samen met Rutger Kwant (één van de beste navigatoren in Nederland) de route van de Expertklasse van de Alzheimer Rally gecontroleerd. Rutger was weer in topvorm en scherp en miste tijdens deze dag geen enkele route-controle. Chapeau Rutger en dank voor de waardevolle aanvullingen en opmerkingen tijdens de controle. Binnenkort ga

Ook dit jaar is er weer een enorme belangstelling om mee te rijden met de Alzheimer Rally. Hierdoor werd het maximum aantal equipes al binnen 10 dagen na de openstelling bereikt zodat wij de inschrijving op 1 oktober hebben moeten sluiten.

Nu al een geweldig succes!! Het eerste weekend van de opening hebben wij al 108 equipes mogen inschrijven.  Wat resulteert dat er nog maar iets meer dan 40 startplaatsen beschikbaar zijn. Dank aan alle inschrijvers!!

Evenals de laatste editie openen wij de inschrijving voor de 8e editie van de Alzheimer Rally op Wereld Alzheimer Dag, 21 september 2018. De komende editie wordt verreden op vrijdag 12 april 2019. Start en lunch zijn wederom bij de "Heerlickheijd van Ermelo" op de Veluwe. Wacht niet te lang met inschrijven want ook de laatste editie was binnen een maand na de opening met 160 equipes volgeboekt.

Met dank aanonze Sponsors!

© 2019 Stichting Alzheimer Rally.