• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DeelnamevoorwaardenAlzheimer rally2023

Image

Algemeen

De rally
De Alzheimer Rally is een benefiet evenement waarvan de netto opbrengst volledig ten goede komt aan het Alzheimercentrum Amsterdam. De rally is onderverdeeld in verschillende klassen zodat iedereen hier aan deel kan nemen. De inschrijving is uitsluitend op uitnodiging.

Inschrijven
De inschrijving opent op Wereld Alzheimer Dag, 21 september 2022 en wij adviseren, zoals ieder jaar, niet te lang te wachten met inschrijven want ook in 2023 laten we maximaal 170 equipes aan de start toe en moeten wij de inschrijving binnen enkele weken al weer sluiten omdat het maximum bereikt is.

 

Auto en verzekering

De auto
Er kan deelgenomen worden met bijzondere auto's, klassiekers, cabrio's en sportscars, ongeacht het bouwjaar. De auto dient, indien van toepassing, te zijn voorzien van een geldig Apk-keuringbewijs en vanzelfsprekend minimaal volgens de Wet Aansprakelijkheid Motorvoertuigen (WAM) verzekerd te zijn.

Vintageauto's
Vintageauto's (gebouwd tot en met 1950) geven de Alzheimer rally een extra dimensie en de organisatie wil dit graag enthousiasmeren. Er is geen aparte klasse, je kunt dus voor iedere klasse met een Vintageauto inschrijven en er zijn prijzen voor de best geklasseerde Vintageauto in iedere klasse te winnen. Auto's gebouwd voor 1950 hebben automatisch de Vintage status en krijgen een speciale parkeerplaats bij start, lunch en finish.

Meetapparatuur
Er mag gebruik worden gemaakt van zowel mechanische als elektronische meetapparatuur. De aanwezigheid en/of het gebruik van een GPS navigatiesysteem, in welke vorm dan ook, is niet toegestaan.

Verzekering
De auto waarmee je deelneemt dient tijdens de rally verzekerd te zijn conform de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering Motorvoertuigen (WAM) zonder enige beperking zoals bijvoorbeeld uitsluiting bij regularity rally’s, inclusief behendigheidstesten of omschrijvingen van gelijke strekking. Het is de verantwoording van de equipe om een dergelijke verzekering of uitbreiding van de bestaande verzekering af te sluiten.

Vrijwaringsverklaring

Beide leden van de equipe dienen bij de inschrijftafel voor de start de zogenaamde "vrijwaringsverklaring" te ondertekenen. Indien men hier geen gevolg aan geeft mag de equipe niet van start. 

Lees, door op nevenstaande knop te klikken, de tekst van deze verklaring.

Soorten inschrijving en Inschrijfgelden

U kunt kiezen uit een zakelijke- of een persoonlijke inschrijving:

Zakelijke inschrijving

Het inschrijfgeld voor een zakelijke inschrijving bedraagt € 1.250,00 inclusief een advertentie op A5 formaat (HxB: 148x210 mm, aflopend) in het programmaboek en € 1.650,00 voor een advertentie op A4 formaat (HxB: 297x210 mm, aflopend).

Betaling
Na inschrijving ontvangt u binnen enkele dagen per mail een factuur. Het volledige factuurbedrag dient, volgens de betalingsvoorwaarden zoals op de factuur staat vermeld, te zijn bijgeschreven op ons bankrekeningnummer: NL 33 ABNA 0629 128 871 ten name van Stichting Alzheimer Rally. 

Sponsoring

Wij kunnen u diverse persoonlijke mogelijkheden aanbieden die we graag met u willen bespreken. Neem hiervoor contact op met Jan de Beus en bel (06) 537 07 865. U kun hem ook even mailen dan neemt Jan contact met u op.

Persoonlijke inschrijving

Het inschrijfgeld voor een persoonlijke inschrijving bedraagt: € 725,00. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om geheel vrijwillig een extra donatie aan het Alzheimercentrum Amsterdam te schenken.

Betaling
Het volledige inschrijfgeld dient uiterlijk voor 1 februari 2023 te zijn voldaan op ons bankrekeningnummer: NL 33 ABNA 0629 128 871 ten name van Stichting Alzheimer Rally. 

Het inschrijfgeld kunt u ook direct via Ideal betaald worden.iDEAL

 

Annulering van uw inschrijving

Indien u na inschrijving en betaling door omstandigheden niet aan de Alzheimer rally kunt deelnemen wordt het volgende gerestitueerd:

voor 1 februari 2023: volledige restitutie van het betaalde inschrijfgeld.
van 1 februari tot 1 april 2023: restitutie van het betaalde inschrijfgeld minus € 350,00. (Uw bijdrage aan het het Alzheimercentrum Amsterdam).
vanaf 1 april is geen restitutie meer mogelijk. (U ondersteunt natuurlijk wel het onderzoeksteam van het Alzheimercentrum Amsterdam). Wel is het mogelijk in dezelfde klasse een andere equipe in te laten schrijven.

Overmacht

De organisatie zal € 250,00 van het inschrijfgeld terugbetalen aan de deelnemers indien het evenement door overmacht niet doorgaat. “Overmacht” is iedere gebeurtenis of omstandigheid (al dan niet ontstaan door natuurlijke oorzaken, menselijk handelen of anderszins) boven de macht van de partijen. (bedoeld wordt onder andere het niet afgeven of het intrekken van vergunningen wegens ziekten als mond- en klauwzeer, vogelpest, BSE, Covid-19 of door de overheid opgelegde maatregelen waardoor de rally niet door kan gaan.

Met dank aanonze Sponsors!

cens2 3detron 3nijboer 3h4a 3cornelissen 3klap 3condoor avis 3profin 3brouwers 3barcon 3mercurius 3gtreclame cens2 intercpdam keukenland cens2