• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

InschrijvenAlzheimer rally2023

Image

Inschrijven voor de 11e editie van de Alzheimer rally kan vanaf:
21 september 2022
Wereld Alzheimer Dag

U kunt voor verschillende opties kiezen om in te schrijven voor de 11e editie van de Alzheimer rally:

A)  Zakelijke inschrijving waarbij u tevens een factuur ontvangt (zonder btw, onze stichting is niet btw-plichtig.)

B)  Persoonlijke inschrijving (u ontvangt geen factuur).

C) Sponsoring wilt u aandacht voor uw bedrijf dan is er uiteraard de mogelijkheid om met uw bedrijf de Alzheimer rally te sponsoren. Neem in dit geval contact op met Jan de Beus (06) 537 078 65 om de mogelijkheden te bespreken.

Bij een Zakelijke inschrijving heeft u de keuze om een A5 of een A4 advertentie in het programmaboek te plaatsen. Op het inschrijfgeld dient u de bedrijfsgegevens te vermelden en ontvangt u per mail een factuur waarop de betalingstermijn staan vermeld.

Het inschrijfgeld voor een zakelijke inschrijving bedraagt € 1.250 inclusief een A5 advertentie in het programmaboek en € 1.650 voor een A4 advertentie. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om geheel vrijwillig nog een extra donatie aan het Alzheimercentrum Amsterdam te schenken.
Advertentie aanleverspecificaties klik op de button onder dit tekstblok.

Betaling
Na inschrijving ontvangt u binnen enkele dagen per mail een factuur met het totaalbedrag. Het volledige factuurbedrag dient conform de op de factuur vermelde betalingstermijn te zijn bijgeschreven op ons iban nummer: 
NL 33 ABNA 0629 128 871 ten name van Stichting Alzheimer rally. 

Het inschrijfgeld voor een persoonlijke inschrijving bedraagt: € 725. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om geheel vrijwillig een extra donatie aan het Alzheimercentrum Amsterdam te schenken.

Betaling
Het volledige inschrijfgeld dient uiterlijk voor 1 februari 2023 te zijn voldaan op ons ibannummer: NL 33 ABNA 0629 128 871 ten name van Stichting Alzheimer Rally. 

iDEAL Het inschrijfgeld kan ook  direct bij inschrijving via Ideal betaald worden.

De gegevens die u invult op het inschrijfformulier zullen uitsluitend worden verwerkt ten behoeve van de administratie door de organisatie van de Alzheimer rally en om contact met u te leggen voor deze en komende edities.

Met dank aanonze Sponsors!

3detron 3nijboer 3h4a 3cornelissen 3klap 3condoor 3profin 3brouwers 3barcon 3mercurius 3gtreclame 3yvey1

 

© 2022 Stichting Alzheimer rally