• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijven2022 editie

Je kunt voor twee verschillende opties kiezen om in te schrijven voor de 10e editie van de Alzheimer Rally. Een zakelijke inschrijving waarbij je tevens een factuur (zonder btw *) ontvangt, of een persoonlijke inschrijving (u ontvangt geen factuur).

*) onze stichting is niet btw-plichtig.


Wil je nog meer aandacht voor jouw bedrijf dan is er uiteraard de mogelijkheid om met jouw bedrijf de Alzheimer Rally te sponsoren. Neem in dit geval contact op met Jan de Beus (06) 537 078 65 om de mogelijkheden te bespreken.

Kies je voor een Zakelijke inschrijving dan heb je de keuze om een A5 of een A4 advertentie in het programmaboek te plaatsen. Bij een zakelijke inschrijving dien je de bedrijfsgegevens toe tevoegen en ontvang je per mail een factuur waarop de betalingstermijn staan vermeld.

Het inschrijfgeld voor een zakelijke inschrijving bedraagt € 1.100,00 inclusief een advertentie op A5 formaat (HxB: 148x210 mm, aflopend) in het programmaboek en € 1.500,00 voor een advertentie op A4 formaat (HxB: 297x210 mm, aflopend).  Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om geheel vrijwillig nog een extra donatie aan het Alzheimercentrum Amsterdam te schenken.

Betaling
Na inschrijving ontvang je binnen enkele dagen per mail een factuur. Het volledige factuurbedrag dient conform de op de factuur vermelde betalingstermijn te zijn bijgeschreven op ons bankrekeningnummer: NL 33 ABNA 0629 128 871 ten name van Stichting Alzheimer Rally. 

Het inschrijfgeld voor een persoonlijke inschrijving bedraagt: € 675,00. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om geheel vrijwillig een extra donatie aan het Alzheimercentrum Amsterdam te schenken.

Betaling
Het volledige inschrijfgeld dient uiterlijk voor 1 maart 2022 te zijn voldaan op ons bankrekeningnummer: NL 33 ABNA 0629 128 871 ten name van Stichting Alzheimerr Rally. 

iDEAL Het inschrijfgeld kan direct bij inschrijving via Ideal betaald worden.

Privacyverklaring

De gegevens die u invult op het inschrijfformulier zullen uitsluitend door de stichting Alzheimer rally worden verwerkt. Deze informatie zal door ons worden gebruikt ten behoeve van de organisatie van de Alzheimer rally en om contact met u te leggen voor deze en komende edities. Klik rechtsonder voor de volledige tekst.

Met dank aanonze Sponsors!

© 2021 Stichting Alzheimerrally.