Inschrijfgeld&Overnachten

U kunt kiezen uit drie type inschrijvingen; een persoonlijke, een zakelijke inschrijving of voor een uitgebreid sponsorpakket,

Persoonlijkeinschrijving

Het inschrijfgeld voor een persoonlijke inschrijving bedraagt: € 550,00. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om geheel vrijwillig nog een extra donatie aan het Alzheimercentrum Amsterdam te schenken.

Betaling
Het volledige inschrijfgeld dient uiterlijk voor 1 februari 2019 te zijn voldaan op ons bankrekeningnummer: NL 33 ABNA 0629 128 871 ten name van Stichting Alzheimer Rally.

iDEAL

Wij bieden u de mogelijkheid om het inschrijfgeld direct bij de inschrijving via Ideal over te maken.

Zakelijkeinschrijving

Het inschrijfgeld voor een zakelijke inschrijving bedraagt € 1.000,00 inclusief een advertentie op A5 formaat (HxB: 148x210 mm, aflopend) in het programmaboek en € 1.500,00 voor een advertentie op A4 formaat (HxB: 297x210 mm, aflopend).

Betaling
Na inschrijving ontvangt u binnen enkele dagen per mail een factuur. Het volledige factuurbedrag dient binnen 14 dagen te zijn bijgeschreven op ons bankrekeningnummer: NL 33 ABNA 0629 128 871 ten name van Stichting Alzheimer Rally. 

Sponsorinschrijving

Wij kunnen u diverse persoonlijke mogelijkheden aanbieden die we graag met u willen bespreken. Neem hiervoor contact op met Jan de Beus en bel (06) 537 07 865 of (0318) 511 778. U kun hem ook even mailen dan neemt Jan contact met u op.

Annulering

Indien u na inschrijving en betaling door omstandigheden niet aan de Alzheimer Rally kunt deelnemen wordt het volgende gerestitueerd:

  • voor 1 februari 2019: volledige restitutie van het betaalde inschrijfgeld.
  • van 1 februari tot 15 maart 2019: restitutie van het betaalde inschrijfgeld minus € 350,00. (Uw bijdrage aan het het Alzheimercentrum Amsterdam).
  • vanaf 15 maart is geen restitutie meer mogelijk. (U ondersteunt natuurlijk wel het onderzoeksteam van het Alzheimercentrum Amsterdam)
    Wel is het mogelijk in dezelfde klasse een andere equipe in te laten schrijven.

 

Overmacht
De organisatie zal € 250,00 van het inschrijfgeld terugbetalen aan de deelnemers indien het evenement door overmacht niet doorgaat. “Overmacht” is iedere gebeurtenis of omstandigheid (al dan niet ontstaan door natuurlijke oorzaken, menselijk handelen of anderszins) boven de macht van de partijen. (bedoeld wordt onder andere het niet afgeven of het intrekken van vergunningen wegens ziekten als mond- en klauwzeer, vogelpest, BSE enz.

 

Stichting Alzheimer Rally is aangesloten bij de Nederlandse Historische Rally Federatie. www.nhrf.nl

 

Overnachtenvoor of nade start

Wilt u voor en/of na de rally overnachten dan kunt u dit aangeven op het inschrijfformulier.

De organisatie van de Alzheimer Rally heeft bij de Heerlickheijd van Ermelo een optie genomen op de gerenoveerde comfort kamers. Indien u een kamer bij inschrijving reserveert bent u verzekerd van een kamer.

Alle kamers zijn voorzien van een wit ongerept decor met een houten laminaatvloer voor een elegante en stijlvolle sfeer. Onze badkamers zijn modern en goed ingericht, sommige met jacuzzi’s en massage-douchekoppen.
Het ontbijt is inbegrepen in de kamerprijs.

Elke kamer beschikt over een comfortabel kingsize bed of twee aparte bedden, gratis Wi-Fi, airco, flatscreen-TV, telefoon, kluisje en koffie- en theefaciliteiten.

De door de organisatie gereserveerde kamers zijn alleen bij inschrijving voordelig te boeken:

Een Standaard Comfortkamer kost € 125,00 inclusief ontbijt voor 2 personen per nacht en € 110,00 met een eenpersoons bezetting.

Met dank aanonze Sponsors!

© 2019 Stichting Alzheimer Rally.