Editie 2018

  • De 7e Alzheimer Rally wordt op vrijdag 13 april 2018 verreden

  • Start- & Finishlocatie: Hotel "Heerlickheijd van Ermelo"

 

In 2018 starten en finishen wij bij Hotel "Heerlickheijd van Ermelo" in Ermelo op de Veluwe.


Hotel de Heerlickheijd van Ermelo is een luxueus 4-sterren hotel & spa op de Veluwe, aan de rand van het historische dorp Ermelo. Ons hotel, gelegen in prachtige, goed onderhouden tuinen met fonteinen en perfecte gazons, beschikt over 127 hotel kamers en suites, waaronder een bruidssuite en 2 minder validen kamers, uitgebreide vergaderfaciliteiten en congreszalen, een restaurant, schitterend bordes terras (in de terras top 10 in 2012), gezellige ruime lobby – lounge en bar Down Under met biljart en pooltafels. Daarnaast biedt het hotel het Beauty Center Babor Ermelo, Fitness en een wellness centrum met een overdekt zwembad, Turksstoombad, whirlpool en 2 finse sauna’s.

3 parkeren1

 

Overnachten

Wilt u voor of na de rally overnachten dan kunt u dit aangeven op het inschrijfformulier. 

De organisatie van de Alzheimer Rally heeft bij de Heerlickheijd van Ermelo een optie genomen op de gerenoveerde comfort  kamers. Indien u bij inschrijving reserveert bent u verzekerd van een kamer. 

Comfort kamer

Comfort kamer

De kamers beschikken over koffie- en theefaciliteiten, gratis WiFi, een bureau en een eigen badkamer met een douche of bad.

Kamerfaciliteiten: Douche/Bad, Kluisje, TV, Telefoon, Airconditioning, Haardroger, Bureau, WC, Badkamer, Verwarming, Wekservice.

Kamergrootte: 20 m²

.

Start- & Finishlocatie