Inschrijving 12e editie opent op 21 september 2023

Inschrijving 12e editie opent op 21 september 2023


Graag nodigen we je weer uit voor onze 12e editie van de Alzheimer Rally die op vrijdag 19 april 2024 wordt verreden.

De eerste editie werd in 2012 verreden met start en finish bij Kasteel Ruurlo en was direct een groot succes. Voor de laatste editie, met start en finish bij Van der Valk in Duiven, hadden zo'n 170 equipes ingeschreven met een grote variatie aan schitterende automobielen, zoals Alvis, Bentley, Ferrari, Aston Martin en natuurlijk een veld vol Alfa Romeo's, Porsches en Jaguars, hoofdzakelijk klassiek, maar ook veel bijzondere moderne auto’s. De inschrijving, via onze vernieuwde website, wordt geopend op 21 september 2023 om 10:00 uur, De Wereld Alzheimer Dag.

De Alzheimer Rally mag dan een benefiet rally zijn, maar de top van de Nederlandse historische rallyrijders verschijnt ieder jaar aan de start. Vintageauto’s geven de Alzheimer Rally een extra dimensie en de organisatie wil dit graag enthousiasmeren. 

nbr 1 start23

Start en Finish

De start en finish in 2024 vinden plaats bij hotel Van der Valk in Apeldoorn-Noord; een prima locatie met voldoende parkeerplaatsen, één dinerzaal waar we met alle deelnemers kunnen genieten van een meer dan voortreffelijk “Live-cooking” buffet en luxe kamers voor hen die willen overnachten.

Er kan ingeschreven worden in 3 verschillende klassen: 
Expertklasse - een klasse voor de top-navigators die hun sporen in de rallysport hebben verdiend. 
Sportklasse - bedoeld voor deelnemers die wat minder ervaring hebben, maar toch voldoende uitdagingen zoeken.
Toerklasse - geschikt voor deelnemers die nog niet eerder aan een rally hebben deelgenomen, of deelnemers met heel weinig ervaring. In 2024 zijn de systemen sterk vereenvoudigd. Hoofdzakelijk bol-pijl situaties en sommige delen kaartlezen (ingetekende lijn op de kaart) en dat op kaarten met een schaal van 1:25:000, zonder kaartmanipulaties. Genieten van het landschap en de fraaie route is zeker voor deze klasse het motto!

Klap Verzekeringsmakelaar

Troste sponsor van de Alzheimerrally

nbr1 klap

Als verzekeringsmakelaar is Klap dagelijks sterk betrokken bij het leven van velen. Het leveren van een actieve bijdrage aan het realiseren van een participatiemaatschappij staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Naast verschillende initiatieven en goede doelen die wij steunen, zijn wij ook trotse partner van de Alzheimer rally. Ons motto ‘Zorg dragen voor elkaar, mét elkaar’ streven we zo na.

Al sinds 1854 helpen wij ondernemers, maar ook gezinnen en individuen, bij het in kaart brengen van risico’s en het bieden van passende verzekeringsoplossingen. We geven maatwerk adviezen en voorzien in verzekeringen die zijn toegesneden op de specifieke behoeften van organisaties en particulieren. We hechten belang aan vertrouwen, een persoonlijke benadering en een duurzame relatie met zowel klanten als business partners. Klap kenmerkt zich door specifieke deskundigheid op bepaalde niches, een vooruitstrevende houding op het gebied van digitalisering en voortdurende optimalisatie. Sinds 2023 is Klap onderdeel van Ardonagh Europe, een toonaangevende verzekeringsmakelaar met kernwaarden die aansluiten bij die van Klap. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.
Wij kennen de praktijk van het ondernemen uit eigen ervaring. Als middelgrote assurantiemakelaar met een heldere en efficiënte werkwijze én scherp oog voor kwaliteit, zijn wij daardoor in staat proactief te reageren op bedrijfsspecifieke behoeften. En dat praat wel zo makkelijk.

nbr1 xk120

Rally informatie ....

Op onze vernieuwde website www.alzheimerrally.nl kun je uiteraard alle informatie over de komende editie vinden.

Wij hopen je volgend jaar ook (weer) als deelnemer aan de start van de 12e Alzheimer Rally te mogen begroeten.

Met sportieve groet namens het bestuur van de Stichting Alzheimer Rally
Jan de Beus en Martin Roosenboom


© 2023 Stichting Alzheimer rally | Alle rechten voorbehouden | Webdesign & ontwikkeling: design@fhjd.nl