• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nieuwsbrief januari 2022

Nieuwsbrief januari 2022


2e lustrumeditie

 

De start van de 2e lustrumeditie van de Alzheimer rally komt met rasse schreden dichterbij dus tijd om u van wat meer informatie te voorzien. De Alzheimer rally is natuurlijk ieder jaar al een bijzonder evenement, maar deze 10e editie zal dit zeker benadrukken. Over de unieke lunchlocatie hebben wij in onze vorige nieuwsbrief al geschreven, het geweldige "live-cooking" buffet na de finish kunnen de deelnemers van vorig jaar zich zeker nog herinneren. Dus nu eens wat meer technische details over de rally, want er gaat iets veranderen.


Onze rekenkamer gaat digitaa
l ...

Niet schrikken van deze kop, maar we gaan de rekenkamer wat automatiseren. Dit jaar zal de rekenkamer ondersteund worden door de digitale rekenkamer van NovusLeo en dat zal enkele veranderingen met zich meebrengen voor zowel deelnemers als marshals.

CHARME EN TRADITIES BLIJVEN BEHOUDEN

Voorop staat dat het evenement niet wordt aangetast in zijn charmes en tradities: deelnemers vinden onderweg fysieke controles en stempels die op de papieren controlekaart worden genoteerd. Daarnaast zijn er onderweg marshals die tijden registreren en noteren op de tijdcontrolekaart van de deelnemer. Tot zo ver dus een rally zoals we die al jaren kennen, dus wat verandert er dan? 
 
 
 
 
PERSOONLIJ­­KE QR CODE
Op de gepersonaliseerde routecontrole-kaarten van de deelnemers staat vanaf dit jaar een QR code. Na het scannen van deze QR code kan de deelnemer zijn/haar routecontrolekaart overnemen zodat deze direct in de rekenkamer belandt. De deelnemers zien hierdoor direct hoeveel fouten zij hebben gemaakt.
Uiteraard dienen de papieren controle kaarten zelf óók te worden ingeleverd zoals de deelnemer gewend is; de rekenkamer ziet erop toe, dat de digitaal ingestuurde kaarten overeenkomen met de papieren versie. 

EN DE MARSHALS DAN?

Voor de marshals is er ook een app: zij sturen de doorkomsttijden van equipes bij een tijdcontrole  via de app in, zodat na het sluiten van de TC direct de tijdstraffen bekend zijn.

TRANSPARANT EN SNEL

Deze twee toevoegingen op de rally hebben als doel om een snellere en actuelere uitslag te krijgen. Bijkomend voordeel is dat de equipes sneller op de hoogte zijn van hun score en digitaal altijd een kopie van hun controlekaarten houden. Zodra de uitleg van de route beschikbaar wordt gesteld kan de equipe ook precies zien welke controles er fout zijn gerekend én waarom.

 

  KLIK HIER OM DE HANDLEIDING VAN DE APP TE DOWNLOADEN  

Heeft u nu al vragen over de App, dan kunt u een mailtje sturen naar Folkert Kamp, hoofd van onze rekenkamer. Hij zal u graag behulpzaam zijn.
 
condoor

 

Onze sponsor ConDoor stelt zich voor ...


ConDoor sponsort de Alzheimer rally om een bijdrage te kunnen leveren aan onderzoek naar Alzheimer, iets wat ik persoonlijk heel belangrijk vind”, aldus Kees-Jan Honig (al jaren deelnemer aan de Alzheimer Rally).
ConDoor Door Solutions is in Europa een toonaangevende producent van geïsoleerde overheaddeuren voor bedrijfsgebouwen en woonhuizen.
Verdeeld over drie productievestigingen in Nederland (Zeewolde en Emmen) en Hongarije werken zo’n 450 mensen dagelijks aan de ontwikkeling en productie van duurzame deuren, op maat gemaakt, geheel naar wens van de eindgebruiker.
Een uitgebreid netwerk van zelfstandige dealers levert onze kwaliteitsdeuren (onder hun eigen naam!) aan bedrijven en huizenbezitters in 25 Europese landen.

“Innovatie is mensenwerk.”
Een hypermoderne productielijn en vergaande automatisering op het gebied van R&D, productie en administratie dragen sterk bij aan de kwaliteit van ons bedrijfsproduct.
Toch blijft het maken en leveren van deuren in de visie van ConDoor vooral mensenwerk.
Want alleen mensen kunnen de wensen van andere mensen herkennen. En die wensen snel en succesvol omzetten in innovatieve oplossingen en concurrerende producten. 
 
 
 

Berichtje van onze penningmeester

Ondanks dat de betaaltermijn van het inschrijfgeld nog niet is vervallen attendeert hij u er graag op om het verschuldigde inschrijfgeld tijdig te betalen, waarvoor zijn hartelijke dank.
 
Het Organisatieteam
Frans Diepeveen, Martin Roosenboom en Jan de Beus
 

 


© 2022 Stichting Alzheimerrally.