van links naar rechts: Frans Diepeveen, Martin Roosenboom en Jan de Beus 


Organisatieteam

Stichting Alzheimer Rally is opgericht op 19 december 2011, is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54156556 en heeft als doel zoveel mogelijk geld te genereren voor het onderzoeksteam van het VUmc Alzheimercentrum in Amsterdam.

 

De organisatie van de Alzheimer Rally is in handen van:

Martin Roosenboom, uitzetter en wedstrijdleider;
Frans Diepeveen, rallyoffice, website en media;
Jan de Beus, PR, sponsoring en financiën

 

Dit trio is al vele jaren actief in de organisaties van onder meer de Classic Gelderlandrit, de Tulpenrallye en de Classic 500 Challenge en beschikt over een jarenlange rallyervaring. Niet alleen als organisator maar ook als deelnemer, zowel navigator als bestuurder aan vele nationale en internationale evenementen. Al met al een meer dan solide basis voor een goed georganiseerd evenement wat onder meer blijkt uit het groot aantal deelnemers waardoor wij de inschrijving binnen enkele maanden al moeten sluiten. Vorig jaar kwamen er meer dan 150 equipes aan de start wat tevens, evenals dit jaar, het absolute maximum is.

 

Contact de organisatie:

Martin Roosenboom,      (06) 534 76 135 of stuur hem een     

Frans Diepeveen,     (06) 299 44 500 of stuur hem een     

Jan de Beus,     (06) 537 07 865  of (0318) 511 778 of stuur hem een     

 

 

 

VUmc Xtra award

Niet de hoogte van het bedrag maar de manier waarop de organisatie van de Alzheimer Rally zich heeft ingespannen als fondsenwervend project voor het Alzheimercentrum heeft het VUmc hiervoor op 10 juni 2014 de VUmc Xtra award aan het organisatieteam toegekend en daar zijn we best trots op.

 

{youtube}4GYgThT3E_g|720|400|1{/youtube}

 

Sponsors van de Alzheimer Rally

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Contact Rallyoffice
Stel uw vraag en wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.


Contact Rallyoffice