Start- en Finishlocatie | Overnachten

In 2017 starten en finishen wij bij het Bilderberg Résidence Groot Heideborgh in Garderen op de Veluwe.

 

 

Hotel

U wilt voor en/of na de rally overnachten

Heerlijk tot rust komen in de natuur met alle ruimte om te wandelen en te fietsen of gewoon uit te rusten. Dat begint al bij de oprit waar de schapen vaak vlak naast grazen. Bij Résidence Groot Heideborgh in Garderen bent u even weg van het alledaagse. In een omgeving waar we modern en klassiek combineren biedt Résidence Groot Heideborgh u 84 warme, comfortabele en vooral ruime suites aan. In ons à la carte restaurant vindt u dagelijks wisselende drie- of vier-gangen diners gemaakt met seizoensgebonden producten. En na een lange dag in de frisse lucht kunt u heerlijk tot u zelf komen in ons Clarins Beauty & Wellness salon. Of het nou gaat om een schitterende fietstocht of de wijze waarop u uw koffie het liefst heeft in de ochtend, bij Résidence Groot Heideborgh doen we er alles aan om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.
 

 

Restaurant

U kunt uw kamerreservering op het inschrijfformulier aangeven

Wilt u voor, of na de rally in Résidense Groot Heideborgh overnachten dan kunt u dit op het inschrijfformulier aangeven.


De genoemde prijzen zijn inclusief ontbijt.
 

 

suite reg

Reguliere suite

Onze reguliere hotelsuite (34 m2) is sfeervol ingericht. Naast twee enkele bedden is deze hotelkamer voorzien van telefoon, flatscreen TV, kluis, draadloos internet, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met ligbad, douche in het bad, föhn en toilet. Daarnaast beschikt deze hotelsuite over een Frans balkon, met uitzicht op de fraaie bossen van de Veluwe.Eénpersoons bezetting € 115,00 per nacht
Tweepersoons bezetting € 130,00 per nacht
incl. ontbijt.

 

 

 


Route naar Bilderberg Résidence Groot Heideborgh

 

 

Sponsors van de Alzheimer Rally

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Contact Rallyoffice
Stel uw vraag en wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.


Contact Rallyoffice