ziggomanWelkom, leuk dat je er bent!

Ziggo is blij met alle klanten. Komt het een keer voor dat een dienst niet werkt zoals je verwacht? Dan helpen we je. En kun je direct zelf van alles regelen. Gewoon, online.

ziggo.nl

 

 

 

profinmanInmiddels hebben meer dan 5.000 particuliere relaties en ruim 500 MKB-bedrijven de weg naar ons kantoor gevonden. Gedreven door een persoonlijke benadering met een visionaire blik op de toekomst staan wij dagelijks naast onze gewaardeerde relaties om hun te begeleiden in een breed scala van financiële- en verzekeringsvraagstukken. Geen wollige taal en loze beloftes maar recht voor zijn raap.

René van der Borch tot Verwolde

 

profin.nl

 

 

 

 

kralingenIn 1997 richtte John van Kralingen met veel passie voor het vak Compair Airconditioning op. Al vanaf de oprichting staat service en kwalitieit hoog in het vaandel. Hij is ervan overtuigd dat hij service en kwaliteit meer inhoud kan geven door een professionele aanpak. Samen met twee monteurs begint hij vanuit een bedrijfsruimte in Capelle a/d IJssel. Al wel op de huidige locatie, maar toen nog op een kwart van de omvang van de huidige bedrijfsruimte. De juiste expertise Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige producten kan Compair Airconditioning die service en kwaliteit ook daadwerkelijk garanderen. Naast een breed scala aan airconditioners voor de particuliere en zakelijke markt, levert Compair Airconditioning klimaatbeheersing op maat voor commercieel vastgoed, winkelbedrijven, utiliteit, zorginstellingen, woningen en scheepvaart. Compair Airconditioning beschikt over de juiste expertise voor elke toepassing. Door voortdurend te streven naar continuïteit op het hoogste niveau is Compair Airconditioning inmiddels uitgegroeid tot de meest betrouwbare partner op het gebied van airconditioning en klimaatbeheersing. 

John van Kralingen

 

www.compair-airco.nl/

 

Classic Car Ratings is een website waarop je kunt zien hoeveel jouw klassieker op dit moment waard is. De meest recente gegevens van alle grote veilinghuizen staan in de zeer uitgebreide database.

 

Sjoerd Peereboom

 

classiccarratings.com

 

 

Aegon sponsort sinds 2002 onderzoek naar de ziekte van Alzheimer in Nederland. Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie die ook steeds vaker jongere mensen treft.

Het Alzheimercentrum VUmc is een van de vier centra in Nederland en kijkt vooral naar mensen die Alzheimer op jonge leeftijd krijgen. Het Alzheimercentrum VUmc doet onderzoek naar methoden om deze ziekte zo vroeg mogelijk op te sporen. Dit is een belangrijke stap die nodig is om de ziekte te kunnen behandelen. Zonder onderzoek komt er geen oplossing voor de ziekte van Alzheimer. Het ontwikkelen van behandelmethoden voor Alzheimer kost heel veel tijd en geld.

Daarom doneert Aegon Nederland ieder jaar een substantieel bedrag aan VUmc Alzheimercentrum in Amsterdam. Wij willen mensen helpen om financieel bewust te worden, zodat ze zelfstandig keuzes kunnen maken met het oog op hun financiële toekomt. Als de ziekte van Alzheimer je geheugen en je bewustzijn aantast, kun je zelf geen keuzes meer maken.

 

aegon.nl

 

 


Brouwers kent het geheim van succesvol ondernemen. Brouwers heeft namelijk alle benodigde financiële en juridische expertise in eigen huis. En daarmee onderscheidt Brouwers zich van andere accountantskantoren. Brouwers gelooft in de kracht van ondernemen naast de ondernemer. Juist die multidisciplinaire aanpak vindt u terug in onze dienstverlening en in onze klantenkring. We zijn niet zomaar accountants, wij zijn Brouwers Accountants en Adviseurs.

Ondernemen naast de ondernemer, niet de gebaande paden bewandelen en daar waar kan een netwerk aanspreken om u te ondersteunen en op weg te helpen naar een glorieuze toekomst. Een hecht netwerk, een handig cluppie ondernemers, waarnaar wij u met een gerust hart doorverwijzen....

 

 

www.brouwers.nl 

E-mail: ifsholding@planet.nl

Telefoon: 0355 36 60 04

Sponsors van de Alzheimer Rally

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Contact Rallyoffice
Stel uw vraag en wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.


Contact Rallyoffice