Cursus navigeren Alzheimerrally 2017 voor deelnemers in de Toerklasse

Over iets meer dan een maand is het zover, uw deelname in de Toerklasse van de Alzheimer Rally. BolletjePijl.nl biedt alle deelnemers in de Toerklasse een gratis online cursus navigeren aan. 

Misschien is het voor u de eerste keer dat u deelneemt aan een (klassieke) rally en omdat ook zij het goede doel een warm hart toedragen, biedt BolletjePijl.nl u een korte cursus aan om u voor te bereiden op uw deelname.

 

Hoe werkt de gratis cursus?

Nadat u bent ingelogd start u de cursus eenvoudig door de eerste les 'inleiding' te kiezen in de rechterkolom. Met een klik op de groene bol navigeert u door de lessen, die u kunt onderbreken en op elk gewenst moment vervolgen.
Deelnemers in de Toerklasse hebben inmiddels de inlogcode en persoonlijk wachtwoord van Yolanda Zijl van BolletjePijl.nl ontvangen. Mocht dit niet zo zijn dan kunt u contact met haar opnemen via yolandazijl@bolletjepijl.nl


www.bolletjepijl.nl

 

1 maart 2017

Wij hebben vandaag het Programmaboek voor de 6e editie gepubliceerd. 

In dit boek is eveneens het Bijzonder Reglement en de voorlopige Startlijst opgenomen. Je kunt dit boek lezen als "flipbook" door hieronder op de omslag te klikken.

De deelnemers ontvangen dit boek ook in gedrukte vorm, voor de start bij de inschrijftafel, in de rallytas.

programmaboek

 

Wilt u dit boek in pdf-formaat (39 mB) downloaden dan kan dit door op deze link te klikken. Wilt u alleen het Bijzonder Reglement downloaden klik dan hier.


 

 

 

Inschrijven voor de Rally gesloten.

 

De inschrijving hebben wij wegens het bereiken van het maximum aantal van 150 equipes op 15 december 2016 moeten sluiten.

Wij leggen voor een beperkt aantal equipes nog een wachtlijst aan. Heeft u serieuze belangstelling om mee te rijden met de 6e Alzheimer Rally stuur dan een mailtje naar: rallyoffice@alzheimerrally.nl met daarin de namen van de equipe, merk en type auto alsmede de klasse waarin u wilt meerijden.
 
Zodra er een startplaats beschikbaar komt wordt, op volgorde van aanmelding, de equipe geïnformeerd.  

 

 

 

Sponsors van de Alzheimer Rally

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Contact Rallyoffice
Stel uw vraag en wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.


Contact Rallyoffice